Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Eskalon HELLO – mbi 31,000 shqiptarë socializohen në këtë aplikacion gjatë izolimit #RriNshpi
17 Mar 2020 - 19:55
Eskalon HELLO – mbi 31,000 shqiptarë socializohen në këtë aplikacion gjatë izolimit #RriNshpi

Në mungesë të lirisë së lëvizjes dhe veçanërisht mbylljen e ambienteve publike, për shkak të masave parandaluese të vendosura nga qeveritë e shumë shteteve evropiane përfshirë Kosovën dhe Shqipërinë, duket se shqiptarët kane gjetur alternativën për t’u socializuar. Aplikacioni “HELLO – Talk, Chat, Meet”, i zhvilluar në Kosovë, së fundmi ka filluar të depërtojë në […]Telegrafi.com Më shumë