Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Edhe Leonora mban koncert si estrada – në Skenderaj
23 May 2020 - 00:50
Edhe Leonora mban koncert si estrada – në Skenderaj
"

Leonora k\u00ebndon p\u00ebr fest\u00ebn e Fit\u00ebr Bajramit n\u00eb qend\u00ebr t\u00eb Sk\u00ebnderajt. K\u00ebng\u00ebtar\u00ebt shqiptar\u00eb gjat\u00eb k\u00ebsaj periudhe pandemie i kan\u00eb arg\u00ebtuar qytetar\u00ebt me koncerte pa publik, shkruan lajmi.net. K\u00ebto koncerte filluan nga Prishtina me Sabri Fejzullahun, p\u00ebr t\u00eb vazhduar n\u00eb Gjakov\u00eb me Xenin dhe n\u00eb Pej\u00eb me Danin. T\u00eb diel\u00ebn, Leonora Jakupi do t\u00eb k\u00ebndoj\u00eb n\u00eb […]<\/p>\n

The post Edhe Leonora mban koncert si estrada – n\u00eb Skenderaj<\/a> appeared first on Gazeta Express<\/a>.<\/p>\n"

GazetaExpress.com Më shumë