Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Duhen rreth tre muaj për të pastruar të gjitha dritaret e saj: Shtatë fakte rreth Burj Khalifa, ndërtesës më të lartë në botë
25 Mar 2020 - 11:10
Duhen rreth tre muaj për të pastruar të gjitha dritaret e saj: Shtatë fakte rreth Burj Khalifa, ndërtesës më të lartë në botë

Burj Khalifa në Dubai është e famshme pasi është ndërtesa më e lartë në botë. Rrokaqielli është një pjesë thelbësore e horizontit të qytetit, me miliona turistë që e vizitojnë çdo vit për të shfrytëzuar kuvertën e saj mbresëlënëse të vëzhgimit nga e cila mund të marrësh disa pamje të shkëlqyera të qytetit dhe peizazhit […]Telegrafi.com Më shumë