Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
“Ditën kur toka u ndal”, kështu duket bota nga hapësira kur gjithçka ndalon
25 Mar 2020 - 18:25
“Ditën kur toka u ndal”, kështu duket bota nga hapësira kur gjithçka ndalon

Ndikimi i ashpër i Covid-19 në ekonominë globale mund të shihet nga imazhet satelitore. Vetëm një muaj më parë, ekonomistët spekuluan se vendet e mëdha mund të përballen me një recesion. Pastaj erdhën karantinat. Dhe ndalimet e udhëtimit. Fabrikat dhe zyrat u mbyllën, dhe ekonomitë e tëra shkuan në shtëpi dhe qëndruan atje dhe po […]Telegrafi.com Më shumë