Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Depresioni dhe seksi
14 Feb 2020 - 05:55
Depresioni dhe seksi

Pjesa më e madhe e njerëzve që janë në gjendje depresive, e humbin interesin për seks. Sipas studiuesve, nëse këtë gjendje e bartin prindërit (gjenetikisht përcillet), humbja e dëshirës për kontakt seksual mund të vërehet edhe te fëmijët e tyre Abdirahim Idrizi Poliklinika “Galaxy” [email protected] Nëse jeni lidhur me një partner “të dëshpëruar”, dijeni se […]Telegrafi.com Më shumë