Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
David Beckham një sportist i zoti, por jo dhe një shofer i tillë
23 May 2020 - 08:25
David Beckham një sportist i zoti, por jo dhe një shofer i tillë

David Beckham është fotografuar dy herë brenda disa javëve, teksa parkon makinën në vende ku nuk duhet parkuar. Ai dhe makina e tij janë fotografuar në parkim në një vijë të dyfishtë të verdhë ndërsa po kryente disa punë në Cotswolds, për herë të dytë në disa javë. Vijat e dyfishta të verdha tregojnë një […]IndexOnline Më shumë