Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Dalin pagat e punëtorëve të administratës publike
26 Mar 2020 - 11:40
Dalin pagat e punëtorëve të administratës publike

Ministria e Financave dhe Transfereve njofton se Thesari ka bërë procesimin e pagave për të gjithë ata që përfitojnë paga nga Buxheti i Kosovës, pra shërbyesit publik dhe civil. Pagat për muajin mars realizohen rreth një javë më herët, duke pasur parasysh situatën aktuale të pandemisë dhe masave që po merr Qeveria e Kosovës. “Njoftojmë […]Telegrafi.com Më shumë