Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Coronavirusi zbulohet për herë të parë edhe në qumështin e gjirit
23 May 2020 - 00:10
Coronavirusi zbulohet për herë të parë edhe në qumështin e gjirit

Foshnja e një nëne që kaishte COVID-19, gjithashtu është kontraktuar me virusin. Për herë të parë, studiuesit ishin në gjendje të zbulonin coronavirusin në qumështin e gjirit të një gruaje që vuante nga COVID-19, shkruhet në revistën shkencore The Lancet. Virusi u zbulua edhe në foshnjën e sapolindur, thanë virologët Jan Münch dhe Rüdiger Groß, […]Telegrafi.com Më shumë