Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Coronavirusi, shqiptarët në Itali thonë se po e vazhdojnë jetën normale
25 Feb 2020 - 22:40
Coronavirusi, shqiptarët në Itali thonë se po e vazhdojnë jetën normale

Frika nga coronavirusi e ka kthyer Milanon, qytetin vibrant të veriut në një qytet fantazmë. Rrugët e Italisë në këto qytete të veriut, të cilat janë të prekura nga frika për praninë e coronavirusit raportohet të jenë të boshatisura. Metropoli duket se është paralizuar. Gerarta Zheji, një aktiviste e diasporës shqiptare në Itali dhe avokati […]Telegrafi.com Më shumë