Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Çfarë i ndodh trurit tuaj kur jeni të izoluar me partnerin gjatë gjithë kohës?
14 May 2020 - 18:10
Çfarë i ndodh trurit tuaj kur jeni të izoluar me partnerin gjatë gjithë kohës?

Karantina ka qenë një bekim dhe një mallkim për shumë çifte. Shtrohet pyetja: çfarë ndodh në trurin tënde nëse je me partnerin në shtëpi, 24/7, nga e hëna në të diel? Dhe çfarë efekti ka e gjithë kjo situatë në kiminë e çiftit dhe ndryshimet e mundshme në mirëqenien tuaj të përgjithshme?! Dr. Helen Fisher, […]Telegrafi.com Më shumë