Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Çfarë do të ndodhë nesër me ekonominë, kur koronavirusi të jetë zhdukur?
26 Mar 2020 - 16:10
Çfarë do të ndodhë nesër me ekonominë, kur koronavirusi të jetë zhdukur?

Anastas Angjeli Nesër, kur të zgjohemi (nuk e di kur do të jetë kjo nesër) dhe të gjithë burimet e informacionit, agjencitë e lajmeve, mediat vizive e të shkruara, rrjete sociale, do të shpërndajnë lajmin “Koronavirusi u zhduk ”(pasi çoi në vdekje mijëra vetë në gjithë globin), çfarë do të ndodhë në politikë, në ekonomi, […]Telegrafi.com Më shumë