Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Botohet romani ‘Mona’ i shkrimtarit Jusuf Buxhovit 
21 May 2020 - 13:30
Botohet romani ‘Mona’ i shkrimtarit Jusuf Buxhovit 

Nën kujdesin e Shtëpive Botuese “Faik Konica” nga Prishtina dhe “Jalifat” Hustoni (SHBA) ka dalë nga shtypi romani më i ri i shkrimtarit Jusuf Buxhovi, “Mona”.   Ngjarjet e romani  “Mona” mbeten në kuadër të orbitrit tematik nga romanët e fundit “Dosja B” dhe “Dushkaja”.   Vepra fokuson dramën e një Koloneli, ish ushtarak i armatës […]Kallxo.com Më shumë