Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Bota është mahnitur me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij
23 May 2020 - 07:50
Bota është mahnitur me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij
"

N\u00ebna \u00ebsht\u00eb p\u00ebrsoni me m\u00eb s\u00eb shumti vler\u00eb n\u00eb jet\u00ebn ton\u00eb pa dyshim. Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur q\u00eb ta shfryt\u00ebzoj n\u00eb nj\u00eb vend shum\u00eb t\u00eb duhur, transmeton lajmi.net Ai n\u00eb dit\u00ebn e n\u00ebn\u00ebs, kishte g\u00ebdhendur nj\u00eb gur duke e dizajnuar at\u00eb me dukjen e n\u00ebn\u00ebs s\u00eb tij dhe e ka befasuar at\u00eb. […]<\/p>\n

The post Bota \u00ebsht\u00eb mahnitur me at\u00eb \u00e7far\u00eb ka b\u00ebr\u00eb ky djalosh p\u00ebr n\u00ebn\u00ebn e tij<\/a> appeared first on Gazeta Express<\/a>.<\/p>\n"

GazetaExpress.com Më shumë