Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Bordi i shkarkuar i Trepçës do ta shqyrtojë mundësinë për ankesë dhe padi ndaj ministres Hajdari
29 Feb 2020 - 18:25
Bordi i shkarkuar i Trepçës do ta shqyrtojë mundësinë për ankesë dhe padi ndaj ministres Hajdari

Anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të Trepçës të shkarkuar një ditë më parë nga Qeveria e Kosovës, kanë vlerësuar se Qeveria e mori këtë vendim duke mos bërë as edhe një analizë të vetme të gjendjes në ndërmarrje dhe punës së Bordit Mbikëqyrës, me një arsyetim të pakuptimtë, tendencioz dhe me qëllime puro politike. Përmes një […]Telegrafi.com Më shumë