Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Biznesi i prodhimit të krizave
13 Feb 2020 - 10:25
Biznesi i prodhimit të krizave

Krizat në ditët e sotme janë mall. Prodhohen në mënyrë industriale, dhe shiten. Edhe blihen. Blihen nga politika, nga partitë dhe nga institucionet. Që nga shpallja e pavarësisë e këtej, në mungesë të një ideje të qartë për rrugën që duhej ndjekur dhe mjetet që duhej përdorur, është qeverisur përmes krizave. Armiku është kusht i […]Telegrafi.com Më shumë