Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Artisti i botës dixhitale “ndërton” objektet sipas dëshirës së tij
25 Mar 2020 - 11:55
Artisti i botës dixhitale “ndërton” objektet sipas dëshirës së tij

Arkitektët ndonjëherë janë të varur nga kufijtë e inxhinierisë, dhe nga ana tjetër inxhinierët nga kufijtë e fizikës. Kështu që bota e artit po shtynë kufijtë e imagjinatës arkitektonike, pasi disa artiste të rinj të botës dixhitale po ndërtojnë fotografi me teknikat e manipulimit, për të shtrembëruar qytetet sipas dëshirës së tyre. Arti i ndërtuar […]Telegrafi.com Më shumë