Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Arrestohen katër persona për korrupsion, dy prej tyre punonjës në Gjykatën Themelore në Prishtinë
14 Feb 2020 - 14:55
Arrestohen katër persona për korrupsion, dy prej tyre punonjës në Gjykatën Themelore në Prishtinë

Me urdhër të Prokurorisë Themelore në Prishtinë janë arrestuar katër persona për veprat penale “Marrje ryshfeti” dhe “Dhënie të ryshfetit”. Dy të arrestuarit janë F.K, punonjës i Prokurorisë Themelore në Prishtinë dhe I.I. po ashtu punonjës i Gjykatës Themelore në Prishtinë. Prokuroria njofton se të njëjtit janë të dyshuar për veprën penale “Marrje ryshfeti”. Po […]Telegrafi.com Më shumë