Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Apple do ta shtyjë lansimin e modeleve të reja të iPhone 12
26 Mar 2020 - 10:55
Apple do ta shtyjë lansimin e modeleve të reja të iPhone 12

Seria e re e iPhone 12 pritej të lansohej zyrtarisht në shtator, sipas strategjisë së zakonshme të lansimit të kompanisë Apple. Viti 2020 do të ishte një vit i rëndësishëm për pajisjet mobile të Apple, pasi që këto modele thuhet se janë të parat nga kompania amerikane e cila ka integruar edhe rrjetin dhe teknologjinë […]Telegrafi.com Më shumë