Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Ambasadori i Austrisë: Në Samitin e Zagrebit, presim që Shqipëria të marrë një ‘PO’ për negociatat
15 Feb 2020 - 09:50
Ambasadori i Austrisë: Në Samitin e Zagrebit, presim që Shqipëria të marrë një ‘PO’ për negociatat

Ambasadori i Austrisë Christian Steiner mbështet hapjen e negociatave për Shqipërinë ndërsa thotë se shpreson që në Samitin e Zagrebit, Shqipëria të marrë një përgjigje pozitive për hapjen e negociatave dhe se Asutria është një mbështetëse e Shqipërisë. Panorama raporton se ambasadori austriak dha këtë deklaratë gjatë kumtesës të organizuar nga Ambasada Austriake në Shqipëri […]GazetaExpress.com Më shumë