Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Aksion kundër ngacmimeve seksuale në UP  
15 Feb 2020 - 09:15
Aksion kundër ngacmimeve seksuale në UP  

  Studentë aktivistë në 50 vjetorin e Universitetit të Prishtinës, kanë ndërmarrë një aksion simbolik në kampusin universitar për të shprehur shqetësimin e tyre rreth trajtimit të rasteve të ngacmimeve seksuale në këtë institucion. Sipas një komunikate të këtyre studentëve aktivistë, ngacmimi seksual është fenomen i njohur në historinë e Universitetit të Prishtinës dhe emrat […]Kallxo.com Më shumë