Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
AKK kërkon nga Ministria e Bujqësisë të bëjë rishikimin dhe vlerësimin e listave refuzuese për disa fermerë
22 May 2020 - 10:10
AKK kërkon nga Ministria e Bujqësisë të bëjë rishikimin dhe vlerësimin e listave refuzuese për disa fermerë

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar nga ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa që të bëjë rivlerësimin e listave të fermerëve që janë në listat refuzuese për shkak mosnjohjes nga ana e tyre të disa procedurave ankimore për subvencionime. “Fermerët e komunave të Kosovës ashtu siç është paraparë me […]Telegrafi.com Më shumë