Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Adem Mikullovci për Leze Qenën: U mbyll teatri ynë, Leze
26 Mar 2020 - 11:15
Adem Mikullovci për Leze Qenën: U mbyll teatri ynë, Leze

Aktori Adem Mikollovci e ka kujtuar aktoren Leze Qenan përmes një postimin në Facebook. Mikullovci ka shkruar se me vdekjen e Leze Qenës është mbyllur një teatri, ndërsa ka potencuar se ai dhe Leze Qena janë mohikanët e fundit të gjeneratës së artë të aktorëve kosovarë. “ELIZABETE- Më shkove edhe ti..! A të kujtohet Leze […]Kallxo.com Më shumë