Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
661 mjekë specialistë në Kosovë, që nga viti 2017 nuk janë bërë specializime
02 May 2020 - 11:30
661 mjekë specialistë në Kosovë, që nga viti 2017 nuk janë bërë specializime

Mjekësia në Kosovë dhe në përgjithsi në botë  është duke u përballur me një situatë të ndërlikuar, kujdesi për qytetarët tashmë është shumëfishuar për shkak se bota është duke u përballuar me pandeminë COVID- 19. Që nga 13 marsi ku në Kosovë u shfaqën rastet e para të infektuara dyert e spitaleve pranuan e shëruan […]Kallxo.com Më shumë