Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
1.007.136 të shëruar në botë
30 Apr 2020 - 11:00
1.007.136 të shëruar në botë
Numri i të shëruarve nga virusi i cili shkakton probleme të frymëmarrjes është 1.007.136.

Më së shumti të shëruar, por edhe më së shumti të infektuar janë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku madje 147.411 njerëz janë shëruar nga koronavirusi.

Pastaj pason Spanja e cila shënon 132.929 të shëruar dhe 236.899 të infektuar.

E treta sipas numrit të shëruarve është Gjermania e cila ka 123.500 pacientë të tillë, ndërsa numri i infektuarve është 161.539.

Pastaj vijnë Kina, Irani, Italia, Franca dhe Turqia./Insajderi.com.
Insider Sh.p.k Më shumë