FAQsFAQs

 1. Fillimisht duhet të jeni të kycur
 2. Kliko butonin Shto Biznes nga menyja kryesore ose nga paneli: Bizneset > Shto biznes të ri
 3. Plotësoni fushat e kërkuara dhe ato që ju nevojiten për biznesin tuaj
 4. Kliko butonin Shto për të ruajtur biznesin

  Shënim: Biznesi juaj duhet të aprovohet nga menaxhuesit e webit dhe pastaj do të listohet tek bizneset. 

 1. Nga menyja kryesore kliko emrin tuaj
 2. Në nën-meny kliko Bizneset e Mia

 3. Nga lista e bizneseve, kliko Modifiko tek biznesi që dëshiron të bësh ndryshime

  Shënim: Aprovimi kërkohet saherë që ju bëni përditësim biznesin!

 1. Shkoni tek lista e bizneseve (Menyja kryesore: Bizneset)
 2. Hapeni biznesin që dëshironi ta ruani si favorit
 3. Kliko Shto si Favorit  Bizneset favorite i gjeni tek Paneli > Bizneset > Bizneset favorite
Abonohu!
Regjistro emailin tuaj për të marr informacione të rëndësishme.