FAQsFAQs

 1. Hapeni faqen e regjistrimit duke klikuar linkun Regjistrohu në menyn kryesore
 2. Plotësoni fushat e kërkuara me të dhënat tuaja valide
 3. Pranoni kushtet dhe kliko Regjistrohu
 4. Në emailin e dhënë gjatë regjistrimit ju do të pranoni një email për të verifikuar llogarinë (prisni disa minuta në rast vonese)
 5. Kliko butonin Verifiko ose kopjo linkun dhe vendose në shfletuesin tuaj
 6. Pasi të shfaqet mesazhi "Me sukses", ju mund të kyceni në llogarin tuaj të re!

 1. Klikoni tek Kycuni në menynë kryesore
 2. Tek identifikimi vendosni emailin ose identifikimin tuaj
 3. Shëno fjalkalimin 
 4. Nëse dëshironi të qëndroni të kyqur edhe pasi keni hequr shfletuesin bëje tick opsionin: Më mbaj mend
 5. Kliko Kycu

 1. Kliko mbi emrin tuaj në menynë krysore
 2. Në nën-mëny kliko Profili 3. Për cdo ndryshim shënoni fjalkalimin tuaj aktual
 4. Kliko Ruaj
Abonohu!
Regjistro emailin tuaj për të marr informacione të rëndësishme.