BlloguBllogu
4 sekretet e përpilimit të një CV të suksesshme

Para se t’iu shpalosim 4 sekretet e një CV të sukesshme duhet t’iu informojmë se CV është vetëm një mjet i inform

Lexo më shumë +
5 gjërat që rrisin produktivitetin

Produktiviteti është kombinimi i planifikimit inteligjent dhe aktiviteteve të fokusuara. Të qenit produktiv në punë apo në

Lexo më shumë +
Si të bëheni lider i suksesshëm në biznes?

Krijimi i një ideje, dhe mbledhja e një ekipi për t’a sjellur arë në jetë, është hapi i parë në krijimin

Lexo më shumë +
Përgatitja për intervistë

Në intërvistë, qëllimi juaj është të bindni rekrutuesin se ju i posedoni aftësitë, shkathtësitë, njohurit

Lexo më shumë +
Si të shkruash një CV perfekte

Të shkruash në CV ka nevojë për kujdes dhe kohë. Ja disa nga këshillat më të rëndësishme. Si fillim indentifi

Lexo më shumë +
Si të mendoni ide inovatore për Start up?

Nëse jeni në kërkim të ideve të reja, ekzistojnë mënyra kreative për t’i krijuar ato. Hileja është t&eum

Lexo më shumë +