BloguBlogu
Cilat janë të dhënat që duhet t’i përmbajë CV?

Cilat janë aspektet kryesore të një CV? Hulumtimet e bëra tregojnë se aspektet kryesore të cilat i japin përshtypje punë

Lexo më shumë +
Gabimet që duhet t’i evitoni gjatë përpilimit të CV

CV është kontakti juaj i parë me punëdhënësin dhe përshtypja që jepni me të iu shton apo zvogëlon shanset p&eu

Lexo më shumë +
Si të aplikojmë në mënyrë të suksesshme për punë?

Keni filluar kërkimin dhe keni gjetur vendin ideal të punës? Mos u stresoni. Filloni dhe lexoni përshkrimin e punës dhe në lidhje

Lexo më shumë +
Si të përgatitemi psiçikisht për intervistë

Individët që paraqiten në intervistë mund të jenë të shqetësuar dhe të stresuar. Disa mund t’i mashtrojë

Lexo më shumë +
Si të shkruajmë një letër të suksesshme motivuese

Për të shkruaj një letër motivuese në mënyrë të suksesshme fillimisht ju duhet të hulumtoni kompaninë të

Lexo më shumë +
Si të vishemi në intervistë

Ti ke një intervistë pune nesër. Ju e keni lexuar historikun e kompanisë dhe dini cdogjë për të. Ju tashmë jeni gati. Ma

Lexo më shumë +