Lista e Bizneseve
Të listuara: 984 Biznese
Insider Sh.p.k

Gazeta online Insajderi është themeluar nga gazetarët Vehbi Kajtazi dhe Parim Olluri. Insajderi ka për qëllim gazetarinë hulumtue...

Auto Salloni Ylli

Auto Salloni Ylli funksionon që nga viti 1997.  Me një staf profesional dhe përgjegjës në punë, klientet e tanë jan&eum...

Punesohu.com

Punsesohu.com bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e ve...

Kallxo.com

Internews Kosova dhe BIRN (Rjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese)  janë organizata lidere në gazetari hulumtuese, prodhim të kualitet...