Lista e Bizneseve
Të listuara: 2076 Biznese
Insider Sh.p.k

Gazeta online Insajderi është themeluar nga gazetarët Vehbi Kajtazi dhe Parim Olluri. Insajderi ka për qëllim gazetarinë hulumtue...

Frixton

We belong to the heart of the digital world and this is how we are always leading in the digital services. Teams of brilliant minds innovate solutions for brand...

Punsohu.eu

Punsohu.eu bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e vendo...

Kallxo.com

Internews Kosova dhe BIRN (Rjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese)  janë organizata lidere në gazetari hulumtuese, prodhim të kualitet...