Lista e Bizneseve
Të listuara: 5 Biznese
PREMIUM
Auto Salloni Ylli

Auto Salloni Ylli funksionon që nga viti 1997.  Me një staf profesional dhe përgjegjës në punë, klientet e tanë jan&eum...

WORKSHOP- et selskap i Manpower

  Ne gjithnjë i kushtojmë përparësi sigurisë së punonjësve tanë së pari. Punëtoria për Punëtor...

DEKRA

General information The DEKRA Arbeit Group is one of the leading agency-oriented personnel service providers in Europe. The Swiss branch (the former Transteam...