Lista e Bizneseve
Të listuara: 17 Biznese
PREMIUM
Punesohu.com

Punsesohu.com bën pjesë në grupin e kompanive të agjencioneve rekrutuese apo të punësimit. Kompania jonë është e ve...

KOMPAS Patundshmeri

KOMPAS është kompani e përbërë nga nje staf profesional dhe me eksperience të cilët ofrojnë sherbimin e ndermjetesimit n...

Access Patundshmeri

Zyra për Shërbime Juridike dhe Patundshmëri “ACCESS” me përfaqësues ligjor z. Burim Halili, është themeluar me da...

Agjensioni i Patundshmerive INTERCAPITAL

Intercapital është një kompani  e re e themeluar 20/11/2011 si kompani e re dhe  shumë profesionale me staf  të kua...

Monopol Patundshmeri

"It is quite true that land monopoly is not the only monopoly which exists, but it is by far the greatest of monopolies - it is a perpetual monopoly, and it is...

Labi Patundshmëri

Agjensioni për Patundshmëri LABI merret me shitblerjen e banesave,shtëpive,trojeve,lokaleve, objekteve. Po ashtu merret edhe me qiradhënje d...

Premium Patundshmeri

Premium Patundshmëri është agjenci e specializuar në fushën e patundshmërive. Në veçanti sektorin e shitjes, qera-dh&e...