Lista e Bizneseve
Të listuara: 2207 Biznese
PREMIUM
Auto Salloni Ylli

Auto Salloni Ylli funksionon që nga viti 1997.  Me një staf profesional dhe përgjegjës në punë, klientet e tanë jan&eum...

Insider Sh.p.k

Gazeta online Insajderi është themeluar nga gazetarët Vehbi Kajtazi dhe Parim Olluri. Insajderi ka për qëllim gazetarinë hulumtue...

Frixton

We belong to the heart of the digital world and this is how we are always leading in the digital services. Teams of brilliant minds innovate solutions for brand...

Kosova.estate

Ne ofrojmë një përvojë të këndshme Ne jemi të përkushtuar për vendosjen e standardeve për lidership dhe sh&eu...

Kallxo.com

Internews Kosova dhe BIRN (Rjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese)  janë organizata lidere në gazetari hulumtuese, prodhim të kualitet...